Lue tästä lisää
Syvähierontalaite antaa hyvin rentouttavan sykähtelyaallon kehon faskiasidekudospinnalle, joka taas rentouttaa sekä lisää verenkiertoa/imunestekiertoa. Keho voi itse parantaa ongelmia.

Käsittely tehdään laitteella, joka tuottaa enimmillään jopa 45 kevyttä sykähtelyä sekunnissa, tämä aloittaa aaltomaisen liikkeen joka leviää faskiassa. Tämä aaltoliike mahdollistaa nopean ja syvän hoidon. Hoidon aikana potilas on lepoasennossa.

Yläniskan syvät ja jumissa olevat lihakset voivat olla syynä moniin lääketieteellisiin tiloihin sekä sitkeisiin vaivoihin kehossa.Yläniska on koko kehon portti!

Pitkään jatkunut niskajumi voi aikaansaada kehonasennon muutoksia. Oireet ovat usein niskakipu, niskan jäykkyys, selkäkipu, noidannuoli, voimansiirtoero käsissä/jaloissa, kiertynyt asento jne.

Moni kiputila voi ilmetä voimakkaammaksi vasta myöhemmin.
Esimerkiksi kevyt niskan retkahdus tai selälleenkaatuminen voi johtaa fyysisiin sekä psyykkisiin vaivoihin myöhemmin.

Uuden teknologian resonanssisyvähieronnalla pyritään vapauttamaan syvät tukilihakset selkärangan molemminpuolin niskasta alaselkään asti, näin keho voi saada mahdollisuuden parantaa itsensä.

Näinä aikoina, missä suurella joukolla on haasteena esim. istumatyö, päätetyö, ymmärrämme niskan alueen haasteet. Lisätään vielä harrastuksissa ja arkielämässä tulleita kolhuja/iskuja (esim. autokolari) vuosia sitten, niin ei ihme vaikka keho viestittää kivulla.

Kivun ilmetessä haemme liian läheltä kipualuetta syytä ja emme ymmärrä, että kivunaiheuttaja voi lähteä kehon portista eli yläniskasta.Vasta-aiheet hoidolle:
- Olet ollut onnettomuudessa 2kk sisällä, jossa niskaretkahdus
- Vakava osteoporoosi kaularangassa C1-C7
- Arnold Chiaran oireyhtymä (ACM)
- Aivoverenvuoto, veritulppa, verenohennuslääkitys, konsultointi lääkärin kanssa ennen hoitoa